Tim Geerts - Nature Photography - Westerlo - België | Over Tim
Tim Geerts is a nature lover. He tries to capture all the beauty that nature has to offer and share this through his website & social media.
fotograaf,fotografie,natuurfotograaf,natuurfotografie,tim,geerts,Westerlo,heultje,natuur,nature,photographer,photography,naturephotography,wildlife,vogel,vogels,dieren,nikon
353
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-353,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Over Tim

Mijn eerste fotografie ervaring had ik op 15-jarige leeftijd met mijn Sony Cybershot. 20 jaar later ben ik, en gelukkig ook de fotografiewereld, geëvolueerd en maak ik gebruik van kwalitatief Nikon materiaal.

 

Ik ben niet meteen de grote natuurexpert maar eerder een natuurliefhebber met oog voor al de pracht die de natuur te bieden heeft. Dit probeer ik weer te geven in mijn beelden.

 

Via deze website en social media wil ik graag mijn liefde voor de natuur delen.

 

Tim Geerts

Contacteer Tim

Wil je graag meer informatie over mijn fotografie? Of misschien heb je wel interesse in een print van mijn werk? Aarzel dan niet om mij te contacteren.

2260 Westerlo (België)

+32 497 82 02 58

tim@timgeerts.be

Study nature, love nature, stay close to nature. It will never fail you!
Frank Lloyd Wright